Projectes d’acció social:

L’entitat gestiona projectes d’acció social amb diferents col.lectius.

*ESPAI-ARTS 1: És un projecte que sorgeix a partir de una necessitat social evident, l’educació en valors a l’adolescència. Els/les adolescents son els/les destinataris principals, ja que amb ells/elles es poden treballar infinitat de temes a partir de metodologies molt diverses. És per aquest motiu que hem decidit que el TEATRE sigui el fil conductor de l’activitat.

*ESPAI-ARTS 2: De la mateixa manera que Espai-Arts 1, és un projecte de teatre social amb adolescents, però està enmarcat dintre del Pla Comunitari de Barri Marianao. Amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i de la Secretaría d’Acció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya.

*¿Y por qué no?:  Taller de Teatre social amb Dones.

*ESPAI-VEU: Taller de cant i veu amb Dones. Amb la col.laboració de l’Associació de Dones de Sant Boi de Llobregat.

*Què me’n dius?: Projecte sobre igualtat d’oportunitats i noves masculinitats (Any 2010) realitzat per a l’entitat DID, dinamització i documentació per a la igualtat d’oportunitats.

www.quemendius.wordpress.com

*Taller de guitarra amb Antonio Morales “CHICLANITA“: NOU TALLER de guitarra amb el famós canta-autor Antonio Morales “Chiclanita”, tots els dimarts i dijous de 19 a 21h. Al casal de Barri Marianao.

Dimarts de 19 a 20h. Grup inicial.

Dimarts de 20 a 21h. Grup avançat

Dijous de 19 a 20h. Grup inicial.

Dijous de 20 a 21h. Grup avançat.

 

*”EL CARRERÓ”: Projecte d’atenció a joves de 1er a 4art de la ESO. Espai de reforç escolar i activitats de lleure. Projecte de treball conjunt amb l’Ajuntament de Sant Boi.

*Pre-taller de Serigrafía: Projecte per afavorir la inclusió social i laboral dels nois i noies participants contribuint a l’assoliment dels nivells educatius, de sociabilitat i de maduració propis de la seva etapa evolutiva.